Close
8230 Balatonfüred, Széchenyi utca 10. Uni Hotel
+36 30 2769 008

A neked tetsző és legkényelmesebb módon intézheted a hajófoglalásodat: ha pontosan tudod, mit szeretnél, válaszd ki a hajót és add le a foglalásodat online, ha kérdésed van vagy nem vagy biztos valamiben, foglalásodat telefonon is fogadjuk a +36 30 2769 008 telefonszámon, de akár írhatsz is nekünk.

A foglalási díj 20%-a előlegként a hajó lefoglalásakor, míg a díj fennmaradó 80%-a a bérlés megkezdése előtt 7 nappal átutalással fizetendő. A foglalás befizetéséről előleg számlát, majd a teljes összeg megérkezését követően végszámlát küldünk e-mailben. Utalás közleményébe a Bérlő nevét, bérlés időpontját és a hajónévét szükséges feltűnteti.  A számlaszám  Surf Pro Center Kft.  / OTP Bank 11748069-20033734

A hajóbérlés díján felül további költség a kaució, amely összege 100 000 Ft / hajó, és a hajó átvételekor, készpénzben fizetendő. A kaució a bérlést követően természetesen visszajár, ha minden rendben volt a hajó átadásakor.

Szokásos módon hajóinkat a bérleti időszak első napján reggel 09.00-tól tudjuk átadni. Minden esetben érdemes fél órával az érkezésed előtt bejelentkezned a +36 30 2769 008 számon , hogy minden a lehető leggyorsabban menjen a hajó átvételekor.

Igen, fontosnak tartjuk az autód biztonságát, amíg vízen vagy, ezért bérelt hajónként egy autó díjtalan parkolását biztosítjuk a kikötőnkben.

A te és a hajók biztonsága érdekében 0-24 órás telefonügyeletet tartunk az alábbi telefonszámokon, így bármikor hívhatsz minket:
+36 30 2769 008

A kényelmed és biztonságod megfelelő biztosítására szakképzett háttércsapattal rendelkezünk.

Általában az átadáskor kitöltött szerződés szerinti napon 18.00-ig kell a bérelt hajó(ka)t leadnod az átadáskor sorra vett felszerelésekkel együtt. Ha meghibásodást észleltél a bérlés során, kérjük, hogy azonnal jelezd, hogy legyen időnk javítani a hibát, és az utánad érkezőket is ugyanolyan minőségben tudjuk kiszolgálni, mint veled tettük.
Amennyiben igényled és előre megállapodunk, a szokásostól eltérő időpontban is van mód a hajó leadására.
A leadási, kikötési időpont előtt fél órával érdemes telefonon hívni minket, hogy a hajó kikötésében is a segítségedre lehessünk:
+ 36 30 2769 008

Természetesen van mód rá, hogy többnapos bérlés esetén a bérlésben foglalt takarításon felül extra takarítást vegyél igénybe, csupán annyi kérésünk van, hogy fél nappal előre jelezd felénk. Az extra takarítás díja 5 000 Ft / alkalom.

A hajóbérléshez minden méretben tudunk biztosítani gyermekmellényt a kívánt mennyiségben, ilyen jellegű igényedet elegendő a hajó átvételekor kell jelezni felénk a gyermek súlyának megjelölésével.

Az olyan esetekben, amikor előre nem látható akadályok miatt a bérlést a foglalás ellenére nem tudod megkezdeni, igyekszünk közösen, együtt gondolkodva megoldást megtalálni. Ha a hajó értékesíthető még, természetesen az előleget is visszaadjuk, illetve egy későbbi időpontban felhasználható.

Amennyiben igényled, van mód kapitányi szolgáltatás igénybevételére. A kapitány/ skipper szolgáltatás napidíja 35 000 Ft,-, melyet a bérlés díjával azonos időben tudsz rendezni. A szolgáltatás a bérlési napokon szokásos módon 9:00 és 18:00 között tart. Előzetesen egyeztetve egyéni időbeosztásban is megállapodhatunk.

A csapatunk örömmel segít a hajó megismerésében, kikötői manőverek gyakorlásában, a hajó kezelését gyakorlatban is szívesen bemutatjuk a nagyobb kényelem és biztonság érdekében.

Igen, minden hajónkon van bimini.

A Balatonon a nagy hajók által szokásosan használt útvonal és a kikötők öbölzetének kivételével bárhol lehet horgonyozni.

Az 5 ideális feltétel horgonyzáskor:

Megfelelő horgony a meder anyagához
Elegendő hely 360 fokos körbeforduláshoz
Vízmélység min. 3 szorosával megegyező hosszúságú leengedett horgonykötél
Szélvédett,hullám védett vízterület
Ne legyen hajóútban

Telefon: +36 30 2769 008
8230 Balatonfüred, Széchenyi utca 10. Uni Hotel